Cerca

D’acord amb el que disposa la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, estem treballant per millorar l’accessibilitat web de la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Amb aquesta finalitat, les pàgines del Portal de la Comissió Nacional del Mercat de Valors satisfan les prioritats 1 i 2 de la Norma UNE 139803:2012 i s’ajusten al nivell Doble-A de les directrius d’accessibilitat per al contingut web 1.0 (WCAG 1.0) definides per la Iniciativa d’Accessibilitat Web (WAI) del Consorci World Wide Web (W3C), conforme al que disposa el Reial decret 1494/2007.

La darrera revisió d’accessibilitat s'ha fet el 25/11/2016.

El web està optimitzat per als navegadors MS Internet Explorer 11.0, Edge, Opera 32.0, Chrome 46.0y Mozilla 41.0 o versions superiors d’aquests. La resolució mínima recomanada és de 1024x768 píxels.

Formats PDF i Flash: Els documents PDF (extensió .pdf) només es poden visualitzar amb el lector Adobe Acrobat Reader®, que es pot descarregar de manera gratuïta del lloc web d’Adobe. Es recomana utilitzar Adobe Acrobat Reader® en la seva versió 8.0 o superior. També hi ha al web continguts dinàmics fets amb el format Adobe Flash® (extensió .swf) que necessiten la versió 8 del reproductor Adobe Flash Player® per a la seva visualització. Aquesta extensió es descarrega de manera gratuïta al lloc web de descàrregues del reproductor Flash.

Si troba alguna dificultat en l’accés a la informació continguda en aquest lloc web o té algun suggeriment, queixa o consulta en relació amb l’accessibilitat, no dubti a contactar amb nosaltres a través de l’adreça electrònica webmaster@cnmv.es .

Podeu accedir a noves funcionalitats d’accessibilitat que permeten una millor visualització dels continguts d’acord amb les necessitats dels usuaris.