Cerca

La tecnologia financera (FinTech, en anglès) representa una oportunitat de millorar els mercats financers. La seva aplicació permet oferir models de negoci més orientats a l’inversor final i incrementar l’eficiència i la competitivitat dels mercats financers.

Amb la intenció de promoure les iniciatives en l’àmbit FinTech a Espanya, la CNMV ha posat en marxa aquest punt de contacte amb dos objectius:

  • Oferir ajuda als promotors i a les entitats financeres sobre els aspectes normatius del mercats de valors que puguin afectar els seus projectes.
  • Crear un espai informal de comunicació amb els promotors i les entitats financeres sobre les seves iniciatives en aquest àmbit.

Per posar en marxa aquestes iniciatives, pot ser necessària l’autorització de la CNMV. Si penseu que la vostra empresa desenvolupa alguna activitat FinTech relacionada amb el mercat de valors, podeu contactar amb la CNMV per:

  • Preguntar sobre aspectes relacionats amb la normativa del mercat de valors aplicable a la vostra empresa.
  • Plantejar qualsevol tipus de suggeriment o facilitar-nos informació sobre els vostres projectes.

Per fer-ho, posem a la vostra disposició aquest FORMULARI.

Com us podem ajudar

Preguntes i respostes

La CNMV ha elaborat un document de Preguntes i respostes dirigides a empreses FinTech que conté els criteris principals que s’han transmès a través del Portal FinTech des de la seva posada en marxa. L’objectiu d’aquest document és orientar, resoldre dubtes i facilitar les noves activitats.

Criteris en relació amb les ICO

Dades estadístiques